Chemische Peelings

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren die op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. De peelings kunnen de verschijning van rimpels, pigmentatie en acne (littekens) aanzienlijk verminderen.Alle peelings van Medik8 zijn geformuleerd met een ‘Time Release Technologie’ dit houdt in dat de werkstoffen gedurende langere tijd langzaam aan de huid worden afgegeven. Door deze formule is er minder irritatie/ongemak tijdens en na de behandeling.

Voor een optimaal huidverbeterend en duidelijker resultaat wordt de behandeling in kuurvorm aangeraden. Gemiddeld worden er 3 tot 6 behandelingen geadviseerd, met een tussenperiode van 10 tot 14 dagen. 

Hoe het traject eruit ziet, is voor iedereen anders; dit is namelijk afhankelijk van jouw huidwens en huidconditie. 

Het wordt aangeraden om minimaal 2 weken voor de eerste peeling CSA (vitamine c, spf en vitamine a) producten  te gebruiken om je huid voor te bereiden op de peeling.

Vervolgens zal er om de 10-14 dagen een peelbehandeling gegeven worden. Hierbij gaan we in lagen werken, vanaf de 2e peeling kan dit opgebouwd worden.

Na de behandeling gebruik je nazorgproducten (deze zijn verkrijgbaar in kit en bestaat uit kleine verpakkingen) voor ten minste 3 dagen om het herstel te bevorderen.

Na de kuur kun je het resultaat onderhouden met 1 peel behandeling per maand, maar je hebt eerst een rustpauze van minimaal 6 tot 8 weken. ​Hierna mag eventueel ook een 2e kuur gestart worden.

IMG_3411.jpg

Medik8 heeft verschillende soorten peeling, waardoor er voor elke huid de juiste peeling kan worden ingezet.

Rewind - stimuleert de collageenproductie en verminder fijne lijntjes en rimpels

Even - vermindert pigmentvlekken en verbetert een doffe huid

Clarity - voor een acnegevoelige huid en vermindert acne littekens

Universal AHA - voor alle huidtypen en verbetert de gehele huidconditie

Sensitive PHA - voor een extreem gevoelige en rode huid

Mono Peelings - deze peelings worden gebruikt vanaf de 2e peelbehandeling bij een peelingkuur. Deze peelings kunnen worden aangebracht over de bovengenoemde peelings als 2e en 3e laag. Ze hebben verschillende sterktes en zijn voor specifieke huidverbetering. Er wordt er altijd gekeken of dit mogelijk is bij jouw huid.

Kuur van 6 peelbehandelingen

€77,50 per behandeling

Dit mag ook per behandeling betaald worden

Kuur van 3 peelbehandelingen 

€80,- per behandeling

De peelbehandelingen zijn ook los te boeken voor €85,- per behandeling

De behandeling

- Dubbele reiniging van de huid

- Peeling 

- Vliesmasker (tijdens het masker wordt er een massage van de nek/schouders/decolleté gegeven)

- Afsluitende verzorging