Spray Tanning

Spray Tanning is de oplossing voor een verantwoorde gezonde bruine tint.
Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 15 minuten. Er wordt samen gekeken naar de juiste teint.
De tanning lotions zijn op natuurlijke basis, alcohol-, parfum- en olie vrij, hypoallergeen en verijkt met Aloe Vera en Vitamine E.

Voor het beste resultaat adviseer ik het volgende:

Scrubben: scrub de huid 1 of 2 dagen voor de behandeling. Scheren 24 uur en waxen kan tot 48 uur voor de behandeling.

Make-up/parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Gebruik geen bodylotion, crème, parfum en deodorant voor de behandeling.

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Na de Spray Tan:

Douchen en/of baden: wacht minimaal 8 uur na de spray tan met het nemen van een douche. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken.

Transpiratie: ook dien je na de spray tan intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport, baden of sauna direct na de spray tan wordt afgeraden.

Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om af en toe de Selfie Tan‘n Go 2 Hours Sunless crème (zelfbruiner) te gebruiken en dagelijks body crème aan te brengen.

SPRAYTAN VAN HET HELE LICHAAM €20,-

GELAAT, DECOLLETÉ EN ARMEN €15,-

GELAAT EN DECOLLETÉ €10,-

BENEN €10,-

 

medium-sun-care-visual-malu-wilz.jpg